141 de români infectați cu COVID-19 au murit. Vezi cine sunt ultimele victime!

Un număr de 141 de români infectați cu COVID-19 au murit. Ultimele opt decese sunt: o femeie de  66 ani care a fost dializată într-o clinică din București. Persoana a fost găsită decedată în casă. Totodată: un bărbat de  34 ani din județul Mureș, cunoscut cu Sindrom Pradder Willi, care mai avea obezitate, boală cardiovasculara, boală pulmonară, un bărbat de 59 de ani, din Mehedinți, care avea și insuficiență respiratorie protezată mecanic, ARDS, sd de citoliza hepatica, DZ in observatie, injurie renala acuta, obezitate morbidă, o femeie de 82 de ani din Galați, care era internată într-o instituție de îngrijire persoane vârstnice, confirmată în laboratorul Spitalului Galați.

De asemenea, printre victime sunt și: un bărbat de 79 de ani din Cluj, care mai avea ramolisment cerebral, dementa mixtă, DZ, infart miocardic cicatriceal, boală cardiovasculară, boală pulmonară. Acesta a intrat în contact cu ginerele- sofer transport local de persoane. 

A mai murit o femeie de 59 de ani din Timi și una de 59 de ani din București și un bărbat de 59 de ani din Arad, toți infectați cu coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *