Cel mai tânăr bărbat din România care a murit de Covid-19. Tatăl său contrazice scenariul poliției

Un bărbat de 27 de ani din Sibiu a fost răpus de Covid-19, deși, potrivit autorităților, nu ar fi suferit de alte afecțiuni. Familia bărbatului vine însă cu alt scenariu față de cel prezentat de polițiști.

Tânărul a fost găsit fără suflare în apartamentul său, după ce apropiații au intrat în panică deoarece, timp de o săptămână, nu au reușit să ia legătura cu el, potrivit polițiștilor

Pe corpul victimei nu au fost găsite urme de violență, însă a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv.

„În seara zilei de 30 martie, în jurul orei 20:35, I.S.U. Sibiu a solicitat sprijinul unui echipaj de poliție pentru a pătrunde forțat într-o locuință de pe strada Frunzei, din municipiul Sibiu, după ce o femeie a sesizat faptul că fostul iubit nu răspunde nici la telefon, nici la interfon. Într-una din încăperile locuinței a fost găsit decedat un tânăr în vârstă de 27 de ani, sibian. Trupul bărbatului nu prezenta urme de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Se pare că bărbatul nu a călătorit recent în străinătate și nu se știe deocamdată de unde s-ar fi putut infecta, mai spun autoritățile.

DSP Sibiu a demarat o anchetă pentru a afla cu cine a intrat tânărul în contact.

Familia tânărului contrazice autoritățile

Familia bărbatului contrazice însă scenariul polițiștilor, în care tândărul a murit duminică, 30 de martie. Tatăl său a declarat pentru Știrile PRO TV că a vorbit cu el luni, când tânărul i-a spus că se simte rău și i-a recomandat să meargă la medic.

După prânz, 12:00, nu au mai dat de el la telefon, iar seara, o prietenă a apelat la 112, respectiv pompieri, care au deschis ușa și l-au găsit mort.  

Barbatul de 27 ani a avut și anul trecut afecțiuni pulmonare, spune tatăl său, iar în 24 martie a chemat ambulanța. A fost consultat și trimis să se trateze în ambulatoriu cu pastile. 

Sursa: StirileProtv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *