Inedit! Mamă și fiică ridicate de pe stradă de polițiștii din Botoșani

O mamă și fiica sa au fost ridicate de pe stradă de polițiștii din Botoșani, pe motiv că au ieșit din casă fără a avea acest drept. Mama de 46 de ani și fata de 17 ani au fost reclamate de vecini imediat ce au părăsit locuința, cu toate că erau în autoizolare, după ce au intrat în contact cu niște rude apropiate întoarse din străinătate. 

Oamenii legii le-au găsit pe raza municipiului Botoșani, le-au ridicat și le-au dus direct într-un centru de carantină, unde vor sta nu mai puțin de două săptămâni.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că două persoane din municipiu nu respectă măsura izolării la domiciliu. Echipajul direcționat la fața locului a identificat pe strada, două persoane de 17 ani, respectiv 46 de ani, care ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu. Cele două au fost sancționate conform Ordonanței Militare nr.2 cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus introducerea acestora într-un centru de carantină pentru următoarele 14 zile”, susțin autoritățile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com