Mihaela Huncă: La propunerea Pro România, salariile farmaciştilor, biologilor, biochimiştilor, chimiştilor şi psihologilor din spitale vor fi majorate

La propunerea Pro România, salariile farmaciştilor, biologilor, biochimiştilor, chimiştilor şi psihologilor din spitale vor fi majorate de la 1 iulie.

  “Aş fi vrut astăzi să dau o veste și mai bună în ceea ce priveşte cuantumul creșterii salariilor biochimiștilor, biologilor, chimiștilor, farmaciștilor și psihologilor din spitale. Din păcate, majoritatea membrilor din comisia de muncă a Camerei Deputaţilor a hotărât altfel, sfidând această categorie profesională care are un rol esenţial în lupta cu noul coronavirus. Cu toate acestea, biologii, chimiştii, laboranţii  au  în mod inexplicabil, un salariu mai mic decât asistentul medical subordonat prin fișa postului și de trei ori mai mic decât medicul specialist cu aceleași atribuții la locul de muncă.   Asta în condiţiile în care vorbim de gărzi, nopţi nedormite, expunere la contaminare, întocmai ca şi personalul sanitar”, declară Mihaela Huncă”

Pro România a tras un semnal de alarmă şi a iniţiat încă de acum un an modificarea legislativă pentru că nu era normal să existe astfel de inechități salariale în sistemul sanitar.
 

În mod inexplicabil, continuă deputatul Pro România, sfidând pe faţă această categorie profesională şi desconsiderând munca vitală a acestor oameni, majoritatea deputaţilor din comisia de muncă au măcelărit pur şi simplu iniţativa legislativă a Pro România, care repara inechităţile salariale.

”Ba mai mult, Guvernul nici măcar nu a trimis un punct de vedere, așa de mult este interesat! Pro România a luptat și pe ultima sută de metri, obținând o mărire salarială de la 1 Iulie! Alături de colegii mei de la Pro România voi lupta în continuare pentru ca aceşti oameni să aibă parte de  salarii decente şi de recunoştinţa noastră”, a mai spus Mihaela Huncă.

4 thoughts on “Mihaela Huncă: La propunerea Pro România, salariile farmaciştilor, biologilor, biochimiştilor, chimiştilor şi psihologilor din spitale vor fi majorate

  1. Ok, acum poate ne spui si sursa de finantare. Habar n-ai de unde o sa scoateti banii de mariri si nici nu te intereseaza. Matale doar propui…Am o idee: ce-ar fi sa propuneti si sa votati impozitarea masiva a bisericii? S-ar strange bani pentru multe dintre nevoile romanilor. Pana cand nu veniti si cu sursele de finantare, propunerile matale nu fac doi bani. Propuneri poate face oricine. De exemplu, eu iti propun sa ne mai lasi…

  2. Și cu medicii stomatologi ce faceți? Știți că în momentul de față aceștia nu au nicio sursă de venit?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *