VIDEO Managerul Spitalului Județean, reacție după evacuarea Maternității pentru a face loc spitalului COVID: „Eu nu comentez mai ales deciziile militare. Se aplică”

Managerul Spitalului Județean de Urgență Mavromati, Livia Mihalachi, susține că nu există cale de întoarcere în ceea ce privește decizia de transformare a Maternității în spital COVID.

Mihalachi a mers, vineri după-amiază, să stea de vorbă cu cadrele medicale de la Maternitate, după ce acestea au întrerupt activitatea și au ieșit în curtea instituției. 

Secția de onstetrică – ginecologie a fost semnată prin ordin militar 533 să fie spital care tratează pacienții cu COVID. Punct. Trebuie pusă în aplicare această hotărâre. Eu nu comentez mai ales deciziile militare. Se aplică. Nu există loc de comentarii. Noi trebuie să aplicăm acest ordin. Doamnele nu vor să se mute nicăieri. Asta este! Pacienții vor fi mutați la Dorohoi sau vor pleca acasă, dacă s-au făcut sănătoși. Decizia rămâne în continuare”, a spus Mihalachi.

Managerul Spitalului Județean susține că a fost luată această decizie pentru că la maternitate „sunt posibilități mai mari de ventilare decât la alte spitale”. 

FOTO & VIDEO! Medicii și asistentele de la Maternitate, nou protest în fața spitalului: Am vrut să atragem atenția botoșănenilor că nu vrem să le moară copiii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *