FOTO & VIDEO „Școala altfel” la Botoșani! Activități pline de amuzament pentru copii, alături de părinți și bunici

Pandemia de coronavirus și totodată restricțiile de circulație impuse în această perioadă au făcut ca elevii să petreacă săptămâna din programul „Școala altfel” tot acasă. De data aceasta nu au mai făcut însă teme, ci s-au distrat alături de părinți sau bunici.

Spre exemplu, copiii unei clase de la Școala nr.17 din Botoșani au avut un program extrem de diversificat: au cântat, au dansat, au gătit, au sădit semințe, au făcut parada modei, au construit căsuțe și multe altele.

La cât sunt de mici, nici n-ai zice că știu să facă atât de multe lucruri. Frumoși și inteligenți, prichindeii au dat dovadă de multă creativitate, îndemânare și răbdare în toate proiectele.

Copiii au fost încântați de sugestiile pe care le-am facut pentru SĂPTĂMÂNA CU TOTUL ALTFEL. Totul a fost optional dupa disponibilitatea si creativitatea fiecaruia. Am încercat sa ne întoarcem in timp la jocurile de alta data, an construit vulcani, karaoke, amenajarea unui colt in grădina, amenajarea unui colt si un picnic in mijlocul casei, teatru de păpusi, parada modei, am construit jucarii cu ce aveam prin casa, am gătit cu mama/tata/bunica, origami si multe alte activitati pe care ei le -au propus. Cu bunăvoință, creativitate si bucurie au facut lucruri minunate. Consider ca au petrecut momente de calitate, alaturi de cei dragi…au avut mai mult timp cu familia. Speram sa trecem cu bine si sa ne reîntoarcem cat mai curand la scoala”, a spus învățătoarea Oana Voicu, cea care i-a îndrumat pe copii să-și pună ideile în practică.

Ea a povestit că prin activitățile desfășurate în această săptămână a reușit să îi cunoască mai bine pe elevii săi pentru că aceștia au fost foarte relaxați, la ei acasă, au fost naturali și tocmai de aceea s-au și distrat foarte mult.

Am reusit sa-i cunosc mai bine, având libertatea sa -si aleagă activitati care sa-i reprezinte si sa le faca placere. Sunt copii minunați, receptivi, creativi, activi care se adaptează rapid noilor provocări. Ii iubesc si astept sa ne revedem”, a adăugat Oana Voicu.

Iată câteva dintre realizările copiilor:

 

One thought on “FOTO & VIDEO „Școala altfel” la Botoșani! Activități pline de amuzament pentru copii, alături de părinți și bunici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *