Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor în județ. Zeci de amenzi date

Joi, polițiștii și jandarmii au organizat mai multe acțiuni de control în județ. Astfel, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Săveni, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi lucrători ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi,  au organizat o acţiune pe raza oraşului Săveni şi a localităţilor învecinate, pentru verificarea respectării prevederilor Ordonanţelor Militare.

Cu ocazia acţiunii au fost legitimate 156 de persoane şi controlate 71 de  autovehicule.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 11  sancţiuni pentru nerespectarea prevederilor ordonanţei Militare nr. 3/2020, în valoare totală de peste 4.500 de lei.

 De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Dorohoi, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi lucrători ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi,  au organizat o acţiune pe raza municipiului  Dorohoi şi a localităţilor învecinate, pentru verificarea respectării prevederilor Ordonanţelor Militare.

 Cu ocazia acţiunii au fost verificate 350 de persoane privind respectarea măsurii de izolare la domiciliu,  351 de persoane privind respectarea               restricţiilor de circulaţie şi 20 de agenţi economici.

 În urma neregulilor constatate au fost aplicate 37 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 47.000 de lei.  

One thought on “Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor în județ. Zeci de amenzi date

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *