Scrisoarea emoționantă a unei fetițe din Botoșani, în plină pandemie de coronavirus. „Te rog să faci cumva să dispară virusul”

Lorena- Giulia Ionescu, o fetiță de nouă ani, din Botoșani, elevă în clasa a III-a, la Școala nr. 12, a scris o scrisoare emoționantă către … Dumnezeu. Cu părinții plecați în Germania, în contextul epidemiei de coronavirus, micuța se teme că mama și tatăl său nu vor putea veni la vară acasă. Inimioara ei de copil nu poate suporta o asemenea durere și și-a pus toate speranțele în Cel de Sus.

Scrisoarea pe care aceasta a scris-o în speranța că-i va fi ascultată ruga este de-a dreptul emoționantă.

Te rog să faci cumva să dispară virusul ăsta”, este rugămintea copilei.

Mama copilei spune că a plecat tocmai pentru a le face fiicelor sale (foto jos) un trai mai bun, dar nu va putea sta mult departe de ele. Vrea să revină cât de curând acasă și să fie alături de fetițe.

One thought on “Scrisoarea emoționantă a unei fetițe din Botoșani, în plină pandemie de coronavirus. „Te rog să faci cumva să dispară virusul”

  1. Asistăm de câteva zile, pe fondul unor puternice emoții la divinizarea unor profesii : medici, asistenți medicali, polițiști, armată, etc, așa-ziși „oameni în prima linie….” Mi se pare o atitudine ușor exagerată, până la urma sunt niște categorii de profesii care acum sunt chemați să își facă datoria!!!!
    Eu aș propune ca în prima zi când mergem la școală, părinți și elevi, să facem un pod de flori si in aplauzele tuturor sa intre profesorii în școală! Pentru că, până la urmă, fară ei nu ar exista profesiile din prima linie de azi….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *