Au murit 107 români infectați cu coronavirus. Vezi de unde erau ultimele 13 victime!

Încă 13 români infectați cu COVID-19 au murit. S-a ajuns la 107 decese. Un bărbat de 75 de ani, din București, a murit pe 1 aprilie. El suferise un transplant renal, avea insuficienta Renala Cronica –in dializa, HTA, Diabet zaharat tip II.

Un bărbat, de 72 ani, tot din Bucuresti a murit pe 2 aprilie. Avea insuficienta renala cronica- in dializa, HTA.

Un bărbat de 42 ani, din  Teleorman, s-a întors cu familia din Marea Britanie și a murit pe 1 aprilie. Avea diabet zaharat, boală renală, obezitate.

Un bărbat de 87 ani, din Bistrița Năsăud, a murit pe 1 aprilie. Avea cardiopatie ischemică. HTA. Demența cronică. Ateroscleroza generalizata. Boala renala cronica std IV.

Decesul cu numărul 99 este un bărbat de  67 ani, din  Bacău. Era confirmat și cu alcoolism cronic, tulburari psihice, demența.

Un bărbat, de 56 ani, din Dâmbovița a murit și el din cauza COVID. Acest caz face parte din focarul clinicii private unde se realizează proceduri de dializă, contact cu alt caz pozitiv, spun autoritățile. Avea insuficiență renală cronică -in dializă, miocardita.

O femeie de 68 ani, jud Hunedoara, care a fost nternată în Spitalul Petroșani cu diagnosticul Infarct miocardic acut, Arsuri gr II/III, în data 30 martie, a murit pe 1 aprilie, iar a doua zi a venit confirmarea că avea coronavirus.

Un bărbat, de 83 ani, din Suceava a fost internat în spital cu diagnosticul Infarct cerebral, hemiplegie, Fibrilație atrială, Cardiopatie Ischemica Cronica, HTA. A murit pe 1 aprilie, după ce a fost confirmat cu coronavirus.

Un bărbat, de  77 ani , din Arad a fost tot o victimă a acestui virus. El mai avea  diabet zaharat tip II, HTA, Insuficienta Renala Cronica Std III.

O femeie de 54 ani, din  Arad cu insuficiență respiratorie acuta, Bronhopneumonie bilaterala, a murit tot din cauza virusului. Avea și HTA. 

De asemena, un bărbat, 59 ani, din  Ilfov face parte dintre pacienții dializați la clinica privata din București, care a fost contact cu alt caz pozitiv. A decedat în 2 aprilie. Avea insuficiență renală cronica –dializa, diabet zaharat, Boala cardiovasculara.

Un bărbat, 61 ani, din  Arad, infectat cu COVID-19, a murit. Avea și diabet zaharat tip II, HTA, Insuficienta Renala Cronica Std III.

Și ultima victimă, un bărbat, de 81 ani, din Bistrița Năsăud, care avea diabet zaharat insulinodependent, Amputatie picior drept, a murit după ce a fost atacat de virus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com