Directorul Urban Serv Botoșani: Folosim trei substanțe principale pentru dezinfecția străzilor

Societatea Urban Serv folosește trei substanțe pentru dezinfecția străzilor din municipiul Botoșani. Toate aceste substanțe au toate avizele de la Ministerul Sănătății, susține directorul Urban Serv, Bogdan Buhăianu.

Kemtek oxide: Este o soluție de ultima generatie produsă în Olanda , care are în compoziție dioxid de clor, un produs bicomponent cu procedura simpla de utilizare , în urma folosirii acestuia nerezultand produse reziduale.Nu este un produs coroziv. Are toate avizele de biocid TP2, TP4, TP5, TP 11 de la Ministerul Sănătății. Pentru dezinfecția de străzi concentratia avizată  este cuprinsă între 0,4% și 1%, iar societatea folosește  o concentrație de 1%. Nu este un produs nociv fiind pe baza de dioxid de clor , nu necesita clătire.
Al doilea produs este KS26. Este un agent care curăță si dezinfecteaza cu clor activ bactericid si fungicid.in urma acestuia rezulta spuma activă, necesita clătire.Coreapunde normelor de spălare si dezinfectare.
Componentele sale sunt organice și biodegradabile, iar al treilea produs are la baza hipocloridul de sodiu.

Pe acesta il folosim in cazul in care nu mai avem în stoc primele două, este un produs avizat dar a caror efecte sunt mai scăzute fata de efectele de la primele două soluții”, a precizat Buhăianu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *