Angajat DSP prins băut la volan. Motivul pentru care s-a luat la ceartă cu polițiștii, în fața unui centru de carantină

Un angajat al DSP Vrancea a fost prins băut la volan de poliţişti. El avea o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a pus și pe scandal cu polițiștii, în faţa centrului de carantină.

Totul a fost povestit pe pagina de Facebook de poliţistul care păzea centru de carantină. 

Sunt in tura de aproape 4 ore. Sunt la Hotelul Unirea, unde este punct de carantina. Este liniste. Eu si colegul de la jandarmi stam echipati cu manusi si masti si ne omoara plictiseala. Ora 23.50. In fata centrului apare o masina. Se da jos un nene si ne intreaba daca stim ce este in hotel. Ramanem blocati. Explicam omului ce si cum, dar omul nu este multumit. Ne tot scoate o legitimatie de la DSP si o tot flutura in fata noastra.

Ne reproseaza ca ar fi trebuit sa intram in incinta si sa stim daca oamenii sunt multumiti, daca au nevoie de ceva, daca interactioneaza intre ei. Explicam omului ca nu avem cum sa intram, dar se vede ca nu intelege. Ne intreaba de vreo 6 ori daca intra sau iese cineva. Nu de alta, dar nu pricepe. Tot scoate legitimatia. Nu are masca, nu are manusi de protectie, dar are legitimatie. Ne tot intreaba de o cheie si o tot cere.

Cheia se da doar medicilor in cazul in care mai este adus cineva in carantina. Nu pricepe. In plus, ne spune ca suntem in subordinea lui si trebuie sa dam concursul. Tot vine in fata noastra, iar noi tot cautam cei 2 metri. Scoate iar legitimatia. Consider ca spectacolul dureaza prea mult, dau prin statie si vin colegii. I se pune si fiola. 1,01 la mie in aer expirat. Este dus la spital”, a scris politistul pe Facebook.

Angajatul DSP Vrancea se afla in afara orelor de program.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *