Nova Apaserv ia noi măsuri de prevenire a răspândirii COVID 19

nova apaserv, botosani, stiri, anunt, intrerupere apaOperatorul de apă prelungeste suspendarea comunicată începând cu data de 12.03.2020 până la ieșirea din starea de urgență decretată a activităţilor de relaţii cu publicul care implică constatări/verificări la domiciliu lclienţilor,respectiv:

Citirea semestrială a contoarelor din condominii cu precizarea că facturarea consumului se va face în baza indexurilor declarate de către clienţi telefonic sau on-line iar în lipsa acestora, facturarea se va face din oficiu.

Primirea cererilor de citiri în condominii la ghişeul Relatii cu Publicul, acestea putând fi transmise on- line. Eventualele recalculări se vor efectua în condiţiile transmiterii ataşat la cerere,  a fotografiilor contoarelor din care să se observe în clar seria contorului, sigiliul aplicat şi indexul acestuia .

Programările pentru verificarea metrologică periodică a contoarelor din apartamente, pentruclarificăriclienţiifiindrugaţisă se adreseze on-line .

De asemenea operatorul sistează pe aceeaşi perioadă audienţele şi activitatea de relaţii cu publicul din cadrul compartimentului de Recuperări Creanţe, clienţii fiind rugaţi să ne contacteze on-line, având la dispoziţie pagina de internet www.apabotosani.ro.,şi adresele de e-mail [email protected] şi [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *