Apel al reprezentanților Spitalului Județean către botoșăneni

Asociația ”Prietenii Spitalului Mavromati”  face apel către persoanele fizice şi juridice să facă donaţii în contul nr. RO40BTRLRONCRT0PA9159701, deschis la Banca Transilvania – Sucursala Botoşani.

Reprezentanții unității spun că este nevoie de solidaritate pentru a lupta cu acest virus şi pentru a ajuta spitalul și cadrele medicale să-i îngrijească pe cei mai vulnerabili dintre noi.

Toate fondurile colectate vor fi utilizate pentru achiziționarea de echipamente medicale și materiale sanitare necesare Spitalului Judeţean de Urgenţă “Mavromati” Botoşani,pentru a putea spori resursele cu care medicii și personalul medical se luptă cu acest virus contagios pentru a salva vieți.

Mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit prin sponsorizări şi donaţii de materiale sanitare de protecţie a personalului medico –sanitar, se precizează într-un comunicat al spitalului.

One thought on “Apel al reprezentanților Spitalului Județean către botoșăneni

  1. Asa cum au fost folosite donatiile facute pentru renovarea laboratorului de analize care si acum sta nevaruit si cu linoleumul rupt?!Noi am donat ,dar…..dezamagire!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *