Cele mai bune 2 in 1 laptops în 2020

Datorită versatilității lor, 2 in 1 laptops sunt instrumentele perfecte pentru lucru și joc. Ceea ce erau odată două dispozitive distincte – laptopul și tableta – sunt acum combinate într-un singur dispozitiv, eliminând nevoia de a transporta două dispozitive cu tine.

Pe lângă faptul că sunt versatile, 2 in 1 laptops vin, de asemenea, cu putere pură la pachet. Multe laptop-uri de acest tip sunt înarmate cu cele mai bune procesoare și cele mai bune plăci grafice, precum și RAM de mare capacitate. Asta înseamnă că sunt mai mult decât capabile să gestioneze sarcini de calcul exigente și jocuri casual. De fapt, unele dintre ele sunt suficient de puternice pentru a ajunge pe lista celor mai bune laptopuri.

Aceste 2 in 1 laptops au schimbat pentru totdeauna modul în care folosim laptopurile. Poate că este timpul ca și tu să scapi de toate acele dispozitive pe care le cari cu tine și să faci trecerea la 2 in 1 laptops.

Pentru a-ți facilita căutarea celor mai bune 2 in 1 laptops, pe care le gasesti la eMAG, am pus la dispoziție o listă cu cele mai bune testate și examinate de specialiști. Indiferent ce cauți sau îți poți permite, vei găsi potrivirea ideală pentru tine.

HP Elite Dragonfly – Pentru călătorii profesioniste

În ceea ce privește 2 in 1laptops, HP Elite Dragonfly este în topul listei, cu combinația sa de portabilitate și putere. De asemenea, este unul dintre cele mai frumoase laptopuri de afaceri, oferind un design subțire și ușor – completat de boxe incredibile, o tastatură sublimă și un afișaj opțional de 550 nit 4K. Și, am menționat că se laudă și cu o durată de viață excelentă a bateriei, care îți oferă companie într-un drum lung atunci când lucrezi în permanență?

HP Spectre x360 – Refresh în 2020

Acest 2 in 1 laptops iubitși lăudat al HP a revenit în 2020 cu o îmbunătățire, de data aceasta cu componente mai puternice precum procesoarele Intel Core din a zecea generație și grafică Intel Iris Plus. Desigur, nu lipsesc acel design impecabil 2 in 1 laptops și șasiulcurat, precum și caracteristicile de securitate și boxele Bang & Olufsen. Această combinație ucigașă face, acum mai mult ca niciodată, acest HP SPECTRE sa fie unul dintre cele mai bune 2 in 1 laptops. Dacă îți pasă de estetică la fel de mult ca și de performanță și calitatea generală, acesta este laptopul pentru tine.

Dell XPS 13 2-in-1 (2019) – Un fel de MacBook, dar mai ieftin

Va fi fi greu să găsești vreo problemă la Dell XPS 13 2 in 1 laptops (2019). Din punct de vedere al designului, nu numai că este incredibil de compact și ușor, dar se mândrește și cu un afișaj touch superb, un design uimitor și o tastatură încântător de folosit. Dar este mai mult decât doar arată. De asemenea, este destul de impresionant când vine vorba de performanță, datorită procesoarelor sale Intel Core de generația a 10-a și graficii Intel Iris Plus. Dacă ești în căutarea celui mai bun 2 in 1 laptops cu o putere mai mult decât suficientă, multă versatilitate și un design uimitor de pornit, ar trebui să fii nebun să nu iei acest laptop.

Asus Chromebook Flip – Utilizatorii Android nu îl vor refuza

Asus Chromebook Flip C302 este un laptop demn de gama 2 in 1 laptops. După ce a introdus un design hibrid cu ecran tactil în sistemul de operare Chrome bazat pe cloud de la Google, Asus Chromebook Flip este îmbunătățit prin compatibilitatea sa cu aplicațiile Android. La fel ca Pixelbook, poți utiliza Asus Chromebook Flip pentru aplicațiile Google Play, însă după instalarea unei actualizări extracomandante. Nu mai vorbim despre ecranul impresionant, superb, cu culori vivide și vii. Singurul dezavantaj sunt boxele slabe. Este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune 2 în 1 laptops în acest moment. Și, dacă ești deja fan al laptopurilor Asus, acesta te va face un adevărat convertit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *