Cele mai bune laptopuri Asus Vivobook

Dacă ești în căutarea unui laptop Asus VivoBook, atunci avem câteva recomandări pentru tine.

Asus VivoBook F510UA

Acest Asus este un laptop remarcabil. În plus, atunci când iei în considerare prețul, include câteva specificații excelente. De asemenea, arată elegant și este mult mai ușor și mai subțire decât laptopurile anterioare.

Are o carcasă din metal periat, care este o culoare gri strălucitoare, cu logo-ul Asus în centru. Forma este ca un MacBook Air, deoarece este mai groasă la balamale și devine mai îngustă până la capătul de deschidere.

Cu tehnologia video de 15,6 inci și video Tru2Life, vei fi sigur că te vei bucura de conținut. Poate gestiona majoritatea formelor video și codec și are un ecran clar și luminos.

Asus VivoBook este de asemenea prevăzut cu o margine NanoEdge, proprie a mărcii Asus. Astfel vine cu un raport de 80 la sută între corp și ecran, oferind un ecran mai larg.

Este foarte ușor și ușor de transportat, cu doar 3,7 kilograme. Are grafica integrată Intel UHD 620 care îi permite să efectueze anumite sarcini decente de grafică. În plus, ai cel mai recent procesor de gen 8, care îți permite să obții performanțe grozave de la laptop.

Durata de viață a bateriei este strălucitoare.

În ceea ce privește dezavantajele, acest Asus VivoBook se ocupă bine de multitasking, cu hard disk-ul (HDD), dar dacă ar fi inclus o unitate SSD ar fi fost mult mai bine. Eficiența ar fi fost mult superioară, iar viteza transferului de date s-ar fi îmbunătățit.

Acesta nu ar fi un laptop ideal pentru jocuri, deoarece nu există un GPU suplimentar. Deși procesorul integrat este bun, acesta nu va îndeplini așteptările unui jucător adevărat. Se descurcă însă bine cu jocurile la nivel mediocru.

Asus VivoBook S15

Deși Asus VivoBook S15 nu este atât de bun pe cât ne-am fi dorit să fie și nici nu l-am recomanda pentru un gamer, este un laptop bun pentru studenții și, mai precis, pentru studenții ingineri.

În primul rând, laptopul este foarte rapid. Nu numai că este capabil să păstreze mai multe file și videoclipuri deschise în același timp, dar chiar și închiderea și deschiderea sunt super rapide. În timp ce oprirea și pornirea durează cel mult 30 de secunde, simpla închidere și apoi deschiderea laptopului reaprinde ecranul doar în 2 secunde. Totul se întâmplă datorită procesorului Intel Core i5-8250U de 1,6 GHz și 8 GB RAM.

Cu toate acestea, spațiul de stocare este foarte mic, cu SSD de doar 256 GB. Grafica Intel HD Graphics 620 oferă o performanță medie. Marginea este subțire, ecranul fiind de 15,6 inci LCD. Rezoluția 1920 x 1080 face ca experiența de a viziona Netflix, Youtube să fie uimitoare, dar ai grijă să nu scapi laptopul, deoarece colțurile se pot zgâria.

Singurul lucru care dezamăgește este durata bateriei. Nu durează nici măcar 3 ore. Trebuie să îl ții conectat aproape în orice moment. Volumul boxelor nu este chiar atât de grozav, dar dacă ești un student, este suficient de bun.

Asus VivoBook 15

Dacă luăm în considerare prețul laptopului, atunci primim într-adevăr o ofertă excelentă cu Asus VivoBook 15. Iar dacă ar fi să-l comparăm cu produse puțin mai scumpe de pe piață, acesta va rămâne spectaculos.

Din păcate, durata bateriei este destul de scurtă. În ciuda faptului că are un corp relativ ușor, este inutil să iei laptopul cu tine. Bateria rămâne goală după aproape 4,5 ore și, dacă o folosești prea mult, chiar și o perioadă mai scurtă de timp.

Totuși, performanța este destul de bună. Poți reda câteva videoclipuri și poți lucra pe mai multe file fără a experimenta decalaj. De asemenea, este dotat cu un ecran Full HD de 15,6 inci cu rezoluție 1920 x 1080, cu ecran lat și margini subțiri. Culorile sunt minunate și contrastează frumos.

Tastatura vine retro iluminată. Touchpad-ul este unul dintre lucrurile care ne-au plăcut foarte mult la acest Asus VivoBook. Este confecționat din sticlă și depinde de drivere de precizie. Este foarte sensibil și pare să înregistreze comenzile instantaneu.

Funcționează pe un procesor Intel Core i3-8145U puțin mai lent, cu viteza de ceas de 3,6 GHz. Grafica Intel UHD Graphics 620 are performanțe bune. Are 8 GB RAM și spațiu de stocare foarte limitat de SSD de 128 GB. Laptopul cântărește 1,7 kg. Este un laptop robust pentru acest preț. Credem că este genul de laptop care este cel mai potrivit pentru uz casnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *