Răzvan Rotaru: Iresponsabilitate și cinism din partea ministrului Sănătății! Nelu Tătaru vrea să aducă județul Botoșani în situația în care se află județul Suceava, un focar de coronavirus!

Deputatul social-democrat Răzvan Rotaru face un apel din partea cetățenilor județului Botoșani la ministrul Sănătății și la șeful său ierarhic Ludovic Orban pentru eliminarea Maternității Botoșani de pe lista spitalelor care vor prelua pacienți COVID-19 prin modificarea Ordinului publicat în Monitorul Oficial numărul 263 din 31.03.2020.

E dovadă de iresponsabilitate și cinism din partea ministrului Sănătății! Nelu Tătaru vrea să aducă județul Botoșani în situația în care se află județul Suceava, un focar de coronavirus! Guvernanții liberali vor să transforme Moldova și zona de Nord a țării noastre în Lombardia României. Infectarea în număr mare a medicilor de la Suceava și de la celelalte spitale din țară arată că aceștia au fost sacrificați cu bună știință de cei care nu le-au pus la dispoziție echipamentele de protecție! Situația de la Suceava, de la Spitalul Județean de Urgență, unde au fost infectate foarte multe cadre medicale nu trebuia să se mai repete la nicio unitate sanitară din țară, dar din păcate se replică în fiecare zi în câte un județ!”, a declarat Răzvan Rotaru.

Guvernul refuză testarea masivă recomandată de Organizația Mondială a Sănătății! Guvernul nu comunică câte teste se fac zilnic, câte teste sunt disponibile, câte urmează să vină. Guvernul nu asigură mijloacele de protecție necesare întreg corpului medical. Guvernul nu asigură suportul necesar tuturor celor în carantină și în izolare în spitale, nu apă, nu medicamente, nu mâncare! Guvernul nu mai permite raportările la nivelul județelor, dar decide din pix ce spitale cor trata pacienți cu coronavirus.

Apel urgent către Guvern! Testați tot personalul medical din toate spitalele din Botoșani și dotați unitățile sanitare din Botoșani și din toate județele cu echipamente complete de protecție! Ministrul Sănătății nu înțelege că nu poate fi închisă Maternitatea Botoșani de care depind mii de botoșăneni în acest moment și care asigură tratarea femeilor din tot județul. Este o crimă să transformi Maternitatea în spital pentru tratarea pacienților infectați cu coronavirus! Dacă mâine nu va modifica ordinul de ministru, domnul Nelu Tătaru va fi cel care va trebui să trateze pacienții care vor fi internați la Maternitatea Botoșani pentru că tot personalul medical își va da demisia și va părăsi unitatea sanitară! Nu vrem să ajungem în situația de la Suceava, două focare de infecție unul lângă altul din cauza unor iresponsabili care ocupă vremelnic funcții de conducere la nivel central!”, a subliniat deputatul PSD.

Sursa: comunicat PSD

6 thoughts on “Răzvan Rotaru: Iresponsabilitate și cinism din partea ministrului Sănătății! Nelu Tătaru vrea să aducă județul Botoșani în situația în care se află județul Suceava, un focar de coronavirus!

  1. Asa, bai, nenorocitule. Trimite-ne la Dorohoi sa murim toti – si aia gravi infectati, si aia mediu si aia slab infectati. Tu cere elicopter cand da diareea in tine ca doar esti din pisde sau trage-i un pumn in gura politistule care te roaga, tovarase senator sau deputat sau ce … esti, sa parchezi ca toti muritorii de rand. Stii ca la maternitate sunt cateva aparate conectate la oxigen. La Dorohoi cate ai ?! Ati fost la guvernare, tu si partidul tau, in ultimii 7 ani sau in 24 de ani din ultimii 30 de dupa revolutie. Suntem in rahat pana in gat si tu tot de gainarii pisediste te tii ?! Vezi in ce hal ne-ai adus pentru ca ati vrut, tu si gasca ta, sa ne tii mereu cu mana intinsa in Moldova ca sa aveti cui da ulei si zahar sa va voteze ?! Bagati-va sub pat si rugati-va sa se termine repede. Si-apoi iesiti la latrat cand se vor fi asezat in matca lor. Pana atunci, CIOCU MIC PISDEILOR !!!

  2. Ce-i mai expusi la aceasta epidemie sunt batranii, cei care au ridicat tara asta. Pe tine ar trebui sa te dea afara pisdeul. Ii trimiti la Dorohoi ca sa moara. De ce trebuie sa moara tatal meu, sau socrul, sau matusa mea ?! De ce ?! Iti pierzi votantii ca nu cred ca in Botosani va mai voteaza cineva. Doar cei peste 60 de ani sau cu un IQ redus. De ce-i trimiti sa moara ?! Cum va mai alegeti voi, pisdeii, daca pe cei in varsta ii sacrifici ?! ALO ! Doamna doina, afara cu el, va extermina electoratul…

  3. Nene deputatule, facem un pariu ?! Voi, pesedeul organizati concurs pentru director medical. Il eliminati pe dr. Balan. Facem pariu ca va castiga concursul geniul medicinei din Botosani, dr, Oprisan ?! Daca pierzi iti dai demisia din Parlament si renunti la pensia speciala. Daca pierd iti spun cum ma cheama. De acord, pisdistule ?!
    Pariul ramane pariu, dar un sfat imi permiti ?!
    Cautati macar in ultimul ceas un om competent. Renuntati la magariile ce va caracterizeaza si evitati sa numiti slugi care sa va aduca bani la partid.

  4. Dom` Rotaru, dar unde să fie tratați cei care se îmbolnăvesc? Gândești normal sau te ții doar de politică? Mai lăsați-o ………. de politică, măcar în perioada asta. Cred că este normal ca fiecare județ să aibă câte un spital pentru cei infectați cu COVID.

  5. Măi băiatule, unde vrei să-i duci? La Dorohoi, să moară? Ai fost la Dorohoi să vezi infrastructura spitalului? Ai fost să vezi cât ți-a păsat de acest oraș? Și dacă te prinde virusul, ce faci? Nu mai este altă maternitate în județ? Sau este nevasta gravidă? O femeie care poartă o sarcină, nu e bolnavă, poate să nască oriunde, nu-i trebuie pat cu ventilație!!! Ce ai? Numai fumuri și pretenții!!! Coboară cu picioarele pe pământ, măi băiatule!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com