Zeci de amenzi date de polițiștii botoșăneni pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației și alte trei pentru nerespectarea măsurilor de izolare

Zeci de amenzi au fost date la Botoșani, în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean, au fost efectuate verificări la 1 392 persoane izolate la domiciliu și  246 localuri publice cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență. De asemenea, au fost aplicate 118 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 157.500 de lei, dintre care trei pentru nerespectarea măsurilor de izolare în valoare de 3.000 de lei si 52 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației în valoare totală de peste 71.000 de lei.

De asemenea, în perioada amintită 81 de jandarmi cu 16 mijloace auto au participat în ultimele 24 de ore la misiunile de prevenire a răspândirii coronavirusului COVID-19, din care 16 jandarmi au executat paza centrelor de carantină, 6 au escortat autovehicule aflate în tranzit de la limita de județ la centrele de carantină, iar 7 au efectuat verificări împreună cu lucrători de poliție la domiciliile persoanelor aflate în izolare. Pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație impuse de ordonanțele militare, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 16.200 de lei, potrivit unui comunicat al Centrului Județean de Comunicare Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com