Peste 150 de botoșăneni ținuți la muncă unii lângă alții, în plină epidemie de coronavirus. „Șeful și toți inginerii stau acasă la izolare”

fabrica confectii, stiri, botosaniSituație scandaloasă într-o fabrică de confecții din Dorohoi. Oamenii se plâng că lucrează în plină epidemie de coronavirus. Ei lucrează chiar unii lângă alții, fără nicio minimă măsură de protecție, în plină epidemie de coronavirus.

Mama mea lucrează într-o fabrica de confecție din Dorohoi. Lucrează într-o secție de 150 persoane (fără exagerare) poziționați spate în spate. Șeful și toți inginerii stau acasă la autoizolare și transmite de acasă ca ei se protejează din acest motiv nu pot veni în confecție. Acum întrebarea mea este cele 150 de persoane care lucrează acolo în maxim secret pe 1400 lei pe luna nu merita sa se protejeze? Oare nu trebuie sa își protejeze copii de acasă? Țin sa menționez ca nu au mănuși, masca sau dezinfectante”, ne-a spus o cititoare BotoșaniNews.ro, revoltată că nu se ia nicio măsură pentru oamenii din această fabrică.

Mai mult decât atât, se pare că și controalele efectuate au fost mai mult de ochii lumii.

„Am sunat la DSP și ITM, dar sefii au aflat de control, i-au ținut acasă în ziua când trebuia sa vina cei de la DSP și revenind la munca ziua următoare”, spune femeia.

7 thoughts on “Peste 150 de botoșăneni ținuți la muncă unii lângă alții, în plină epidemie de coronavirus. „Șeful și toți inginerii stau acasă la izolare”

  1. În primul rând vreau să precizez că lucrez la Euro Panth by Formens Dorohoi, iar ce scrieți nu este nimic adevărat. Într-adevăr această situație sa întâmplat la o altă fabrică de confecții din Dorohoi, este vorba de fabrica de confecții Conted S.A. În al doilea rând vreau să precizez că la Formens Dorohoi nu sunt probleme,angajaților li s-au dat măști de protecție, peste tot la toate ieșirile și intrările s-au pus dezifectanti,la baie săpun și dezinfectant plus că se spală și cu clor,doar să nu vrei să muncești și să nu vii la servici ,nimeni nu este ținut cu forța și este liber să ia orice decizie vrea. Într-adevăr sunt câteva persoane(le numeri pe degete)care ar dori să stea acasă crezând ele că vor putea să ia șomaj tehnic. Vă asigur încă o dată că la Formens Dorohoi nu sunt probleme, avem de lucru și sper să avem în continuare. Soluția nu este să stăm acasă ,haideți cei ce pot să muncească să o facă în continuare atâta timp cât nu suntem nevoiți să nu o mai facem. Sunt interesat să aflu cine este persoana (sigur nu este un copil) care a scris acele aberații și minciuni la adresa fabricii Formens Dorohoi, ar trebui găsită și amendată usturător pentru instigare și mărturii mincinoase . Vă mai amintesc încă o dată că sunt muncitor la Euro Path by Formens Dorohoi, nu ocup nici o funcție înaltă ci doar un simplu muncitor. Deci haideți cei ce putem munci să o facem ,să fim și noi în linia întâi pentru cei ce nu pot munci,pentru pensionari ,să încercăm să evităm un colaps economic. Doamne ajută să trecem cu bine de această grea încercare!!!

    1. In primul rand,ai inteles gresit,nu exista Formens Dorohoi,doar Formens Botosani.
      Il al doilea rand,in Dorohoi nu exista nicio firma Euro Panth ci Europand care apartine de Formens Botosani. Iar conditiile de acolo nu sunt deloc asa cum spui tu ca sunt.

        1. Virginel daca tu esti singurul „sef de linie” ramas in acea societate cu putere de decizie, oamenii respectivi sunt condamnati, poti sa mentionezi ce studii ai te rog??? dupa cum te exprimi in scris este ingrijorator pentru ca, pare sa fii semianalfabet in aceste momente este in joc viata a sute, poate mii de oameni…. sper ca sefii acestui VIRGINEL sa aiba un minim de discernamant si sa nu ramana pe constiinta sute/mii de vieti pierdute pentru cativa lei….. asta fiind valabil pentru toate societatile de genul asta care retineti, nu fac masti sau combinezoane pt. trecerea aceste crize , fac PANTALONI, SACOURI, CAMASI si altele care pot fi facute si dupa aceasta criza diabolica…

    2. In firmele de confectii din Moldova se face ruleta ruseasca, FORMENS Botosani a zis ca inchide fabrica datorita situatiei de urgenta, imaginati-va ca in acest moment se interzice ca pe strada sa se formeze grupuri de 3 persoane, stiti ca te persoane sunt transportate in acelasi mijloc de transport pana la fabrici???? stiti cate persoane sunt intr-o sectie de confectii????? daca 1 singur angajat este infestat in 10 zile (perioada medie de incubatie a virusului, fara simptome) doar la FORMENS se pot infesta minim cateva sute de lucratori care vor raspandi virusul in familiile lor apoi in comunitate, ganditi acest exemplu la nivel de regiune si faceti un calcul…..

    3. De ce a-ți modificat mesajul meu? Ce caută Conted S.A acolo? Mesajul meu a fost clar acesta:” În primul rând vreau să precizez că lucrez la Euro Panth by Formens Dorohoi, iar ce scrieți nu este nimic adevărat. În al doilea rând vreau să precizez că la Formens Dorohoi nu sunt probleme,angajaților li s-au dat măști de protecție, peste tot la toate ieșirile și intrările s-au pus dezifectanti,la baie săpun și dezinfectant plus că se spală și cu clor,doar să nu vrei să muncești și să nu vii la servici ,nimeni nu este ținut cu forța și este liber să ia orice decizie vrea. Într-adevăr sunt câteva persoane(le numeri pe degete)care ar dori să stea acasă crezând ele că vor putea să ia șomaj tehnic. Vă asigur încă o dată că la Formens Dorohoi nu sunt probleme, avem de lucru și sper să avem în continuare. Soluția nu este să stăm acasă ,haideți cei ce pot să muncească să o facă în continuare atâta timp cât nu suntem nevoiți să nu o mai facem. Sunt interesat să aflu cine este persoana (sigur nu este un copil) care a scris acele aberații și minciuni la adresa fabricii Formens Dorohoi, ar trebui găsită și amendată usturător pentru instigare și mărturii mincinoase . Vă mai amintesc încă o dată că sunt muncitor la Euro Path by Formens Dorohoi, nu ocup nici o funcție înaltă ci doar un simplu muncitor. Deci haideți cei ce putem munci să o facem ,să fim și noi în linia întâi pentru cei ce nu pot munci,pentru pensionari ,să încercăm să evităm un colaps economic. Doamne ajută să trecem cu bine de această grea încercare!!!” Vă rog puneți acest mesaj care este cel corect!!!

      1. VIRGINEL tu nu intelegi cat de penibil/penibila esti????? tu nici nu stii sa scrii corect numele societatii la care tu sustii ca lucrezi si la care „riscul de propagare a mortii nu exista pentru ca in firmele de confectii s-a dat cu aghiazma si se pot aduna cate sute de oameni vrea cel de sus” …EURO PANTH nu exista prietene, invata intai numele corect „EUROPANT” …… dar ai nesimtirea sa dai tu sfaturi despre „colaps economic”…vai de viata noastra…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *