Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Botoșani lucrează cu publicul doar prin corespondență

Măsurile luate de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Botoșani, la jumătatea lunii martie,  în scopul prevenirii și limitării răspândirii noului coronavirus COVID-19 se prelungesc pe întreaga durată a stării de urgență. 

În următoarele săptămâni, publicul nu va avea în continuare acces în incinta OCPI. Astfel, primirea sesizărilor, petițiilor și memoriilor se va face prin corespondență, folosindu-se mijloacele de comunicare electronică sau poștă,  până la ridicarea restricțiilor impuse de autorități pe durata stării de urgență.

De asemenea, solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite, prin e-mail accesand site-ul ANCPI, dar și prin intermediul unui call-center, care va functiona de luni până joi în intervalul orar 8.00 – 16.30 și vineri între orele 8.00 – 14.00. Audiențele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail.

Numerele de telefon si adresele de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI BOTOȘANI sunt următoarele: 

OCPI Botoşani

telefon 0231/582111 – secretariat OCPI Botoşani  ;

             -telefon 0231/529138 – registratura Birou de Cadastru şi Publicitate Imobiliară  Botoşani

– fax :0231/586363

– e-mail: [email protected]

BCPI Dorohoi

             – telefon 0231610201-  registratura Birou de Cadastru şi Publicitate Imobiliară  Dorohoi

– fax: 0231610200

– e-mail:[email protected]

 

Precizăm că, toate aceste măsuri, au scopul de a proteja publicul și salariații în egală măsură. Mulțumim pentru înțelegere. 

Sursa: comunicat OCPI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com