Cel mai renumit restaurant din Botoșani face livrări la domiciliu. Mâncarea pe care ați savurat-o cu poftă în local vă este oferită acum acasă

Cel mai renumit restaurant din Botoșani, Popasul Cucorăni, face livrări la domiciliu. Administratorii popasului au anunțat că, deși restaurantul a fost închis din cauza epidemiei de coronavirus, bucătăria acestuia a rămas deschisă și livrează la domiciliu toate bunătățile cu care clienții erau obișnuiți.

Dragi clienți, restaurantul nostru va fi închis pentru găzduirea oaspeților pe o perioada nedeterminata dar așteptăm sa ne vedem sănătoși când va trece acest timp nefavorabil. Susținem aceasta cauza pentru binele tuturor. În schimb, restaurantul rămâne deschis doar pentru ca dumneavoastră sa puteți lua la pachet orice din meniul nostru pentru a fi consumate acasă cu mare drag!”, este mesajul transmis de Popasul Cucorăni.

În această perioadă, Popas Cucorăni face livrări la domiciliu atât de mâncăruri proaspete, cât și de băuturi pe care clienții le serveau în restaurant. 

➡ Comandă minimă: 65 RON, transportul fiind inclus.
➡ Comenzile se preiau până la ora 20:00.

Meniul integral îl puteți consulta aici!

☎ Telefoanele unde puteți face comenzi sau unde puteți primi informații suplimentare despre meniu sunt: 0725921991, 0728841243 sau 0725921990

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *