Primarul Cătălin Flutur, către botoșăneni: Greul abia începe! Vârful epidemiei va fi atins, la Botoșani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a transmis un mesaj către botoșăneni îndemnându-i să stea în case pentru că lupta cu coronavirusul este departe a se încheia.

„Traversăm cea mai dificilă perioadă din ultimii 30 de ani. Ne confruntăm cu un inamic ucigaș, invizibil, dar cât se poate de real, de înfricoșător. Luptăm împotriva lui cu toate armele pe care ni le recomandă specialiștii în sănătate, în virusologie. Pentru a reuși să reducem pierderile este obligatoriu să respectăm cu toții recomandările legate de igienă și de izolare. Stați acasă! Nu ieșiți din locuințe fără un motiv temeinic! Programați-vă cumpărăturile esențiale în așa fel, încât să nu mai fie nevoie să ajungeți la magazin mai mult de o dată, cel mult de două ori pe săptămână! Doar în acest mod vom reuși să limităm răspândirea infecției în orașul nostru”, a spus Flutur.

El a anunțat o serie de măsuri care s-au luat la nivelul municipiului în lupta cu COVID 19, printre care dezinfecția în municipiul, transportul în comun în condiții mai sigure, determinarea populației să nu mai stea în parcuri sau spații publice.

Din nefericire, urmărind ceea ce se petrece peste tot în lume, toate aceste eforturi nu ne pot garanta evitarea 100% a necazurilor. Cu siguranță, însă, chiar dacă virusul va găsi portițe pentru a se strecura, în ciuda măsurilor noastre, către unii dintre noi, tot ceea ce facem acum cu toții – eu, ca primar, autoritățile locale implicate, voi, ca locuitori responsabili ai Botoșaniului – va reduce numărul dramelor și suferința din săptămânile care urmează. […] Din păcate, nu sunt în situația de a vă da vești bune în acest moment. Greul abia începe! Vârful epidemiei va fi atins, la Botoșani, ca și în tot restul țării, abia în săptămânile care vin. De aceea, vă invit, vă rog, vă cer cu fermitate să înăspriți drastic măsurile pe care vi le luați fiecare pentru a vă proteja pe voi, pe cei dragi vouă, pe noi toți, ca botoșăneni! Cel mai important lucru: stați în case!”, a spus Flutur.

5 thoughts on “Primarul Cătălin Flutur, către botoșăneni: Greul abia începe! Vârful epidemiei va fi atins, la Botoșani

  1. Domnule primar nu da banii la Cornisa ca acolo se sifoneaza bani se stie , banii la spitale tot nu va lasati de furat banul public >? banii de pus aparate de dezinfectare in scarile de bolc se duc la sifonat …de ce nu dati sifonatorii de la cornisa in somaj si sa opriti doi oameni iar paza baietii de la locala??
    IN PLINA PANDEMIE SE CHELTUIE BANI PE PATINOAR NEA TAMPIT ACOLO INCHIS PANA IN SEPTEMBRIE?? DE CE NU , CE INTERESE SUNT ??

  2. La Cornisa să pregătit patinoarul?? Duceți bolnavii la patinoar?? Închideți Cornisa e pandemie ocupați-va cu oamenii de montat difuzoare de soluții dezinfectante in scările de bloc???

  3. Câte aparate pentru teste de coronavirus ați cumpărat? Ați așteptat pe Vlad Plăcintă de la Boscoteni să facă colectă publică și să cumpere un aparat. El a știut că este nevoie de aparat și cei din Primărie și din CJ nu au știut. Multă nepăsare față de viețile oamenilor. Nu meritați să vă aflați în fruntea instituțiilor publice, toți de toate culorile publice.

  4. flutur cu turcanu au pregatiti in cele din urma patinoarul oameni buni daca va ganditi pana unde merge bataia de joc la adresa noastra , au interes la cornisa nimic altceva au dat la cornisa in sedinta 2.5 miliarde bani pentru reparatii cand nu e nici un an de cand sa taiat panglica …?? procuroarii nu fac nimic impotriva acestor indivizi pusi pe capatuiala ?

  5. Pe stradă se fac controale și se aplică amenzi dar în Piața Centrală bișnițarii stau în grupuri în zona BIG și în spatele acestui complex comercial afișând nepăsare și dispreț față de prevederile legale în vigoare și sănătatea concetățenii lor . Poliția, Poliția Locală și Jandarmeria sunt sublime dar lipsesc cu desăvârșire sau au alte dispoziții de a nu tulbura activitatea acestor iresponsabili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *