„Eroii au prioritate”! Un hipermarket din Botoșani oferă facilități la cumpărături cadrelor medicale și personalului ISU

Hipermarketul Kaufland din Botoșani oferă facilități la cumpărături tuturor cadrelor medicale de la Spitalul Județean de Urgență din Botoșani, de la Serviciul Județean de Ambulanță, de la SMURD, dar și tuturor angajaților Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Botoșani.

Sub sloganul „Eroii au prioritate”, Kaufland permite celor care luptă cu virusul COVID 19 să ajungă mai ușor la casele de marcat, astfel încât să piardă cât mai puțin timp. Astfel, cadrele medicale și angajații ISU trebuie să prezinte doar legitimația de serviciu.

De altfel, în spoturile publicitare Kaufland Botoșani se difuzează următorul mesaj: ”Dragi clienți, la Kaufland eroii au prioritate! Orice cadru medical are acum acces prioritar în magazinele noastre și la casele de marcat, pe baza legitimației de serviciu. Timpul lor este foarte prețios, să avem grijă de ei! Vă mulțumim pentru înțelegere și responsabilitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *