Un botoșănean care trebuia să stea izolat la domiciliu a ieșit la băut cu prietenii. Polițiștii l-au amendat și l-au băgat în carantină

Un botoșănean care ar fi trebuit să stea izolat la domiciliu a ignorat regulile și a ieșit la băut pe stradă cu un grup de prieteni. A fost identificat de polițiști și băgat în carantină.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe strada Adrian Adamiu se află un grup de persoane care consumă bauturi alcoolice. În urma verificărilor efectuate au fost identificați patru bărbați cu vârstele cuprinse între 30 și 53 de ani, din municipiul Botoșani. Unul dintre aceștia ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu, motiv pentru care a fost sancționat cu amenda contravențională în cuantum de 5.000 de lei și ca măsură complementară a fost plasat în carantină sub pază pentru o perioadă de 14 zile.  

De asemenea, acesta a fost sancționat conform Legii 61/1991 pentru consum de băuturi alcoolice în spațiul public. Față de celelalte trei persoane depistate s-a luat măsura sancționării contravenționale, atât pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare cât și pentru nerespectarea Legii 61/1991 cu amendă în valoare totală de peste 30.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *