O mamă și-a înjunghiat fiica de patru ani pentru că făcea gălăgie

Caz şocant în Medgidia, judeţul Constanţa. O mamă şi-a înjunghiat fetiţa de doar 4 ani, iar mai apoi a plecat de acasă. Motivul este halucinant: copilul făcea prea multă gălăgie. Femeia a fost găsită la scurt timp de poliţişti, care au reţinut-o pentru 24 de de ore. Acum riscă ani grei de închisoare, scrie a1.ro.

Deranjată şi supărată ca micuţa plângea şi făcea prea multă gălăgie, femeia de 28 de ani a înjunghiat-o în abdomen de mai multe ori.

”Şi i-am zis: “O să vină poliţia, Tania!” Eu am început să plâng. Şi zice: “Nu vreau să vină poliţia la mama””, a povestit o vecină.

După ce şi-a înjunghiat copila, individa a aruncat arma lângă stâlpul din faţa casei şi apoi a plecat nepăsătoare pe străzi.

„Eu alergam la deal, alergam la deal că m-a chemat soră-mea, şi zic: “Ce-ai făcut tu, ai înjunghiat fata?” Şi ea: “Am înjunghiat? Nu, n-am înjunghiat eu fata. N-am tăiat eu fata”. Şi a plecat aşa. Dar mi s-a părut aşa, calmă. Calmă era, aşa. Ca şi cum n-a făcut nimic.”, a mai explicat femeia.

Copila a avut noroc că vecinii i-au auzit plânsetele şi au ajuns repede la ea. Tot ei au sunat la 112. Imediat, ambulanţa a dus-o la spitalul din Medgidia, după care, cu un elicopter SMURD, fetiţa a fost transportată la spitalul din Constanţa.

La scurt timp după comiterea faptei, mama a fost găsită de poliţişti la câteva străzi distanţă de casă. A fost dusă la secţie şi audiată, iar în cele din urmă şi-a recunoscut fapta. Aceasta a fost reţinută pentru 24 de aure sub acuzaţia de tentativă de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com