Poșta Română, anunț despre pensiile din aprilie. Ce reguli obligatorii sunt impuse pensionarilor

postas, stiri, botosani, pensii, indemnizatiiPoșta Română are o veste bună pentru pensionarii din țară. Pensiile vor sosi mai devreme la beneficiari, începând cu data de 1 aprilie. Poșta Română cere respectarea unor reguli în contextul pandemiei de coronavirus.

Factorul poștal ajunge la ușa pensionarului în intervalul 1-15 aprilie, potrivit calendarului obișnuit.

Poșta Română anunță, însă, că se vor depune eforturi ca pensiile să fie distribuite mai repede.

Se cer însă respectarea unor reguli obligatorii pentru perioada pe care o traversăm, a pendemiei de coronavirus.

Directorul companiei, Horia Grigorescu, cere pensionarilor să păstreze o distanță de cel 1,5 metri față de poștaș și să aibă pregătit un pix propriu pentru a semna talonul de pensie.

Ca măsuri particulare, în acest moment, avem toţi factorii poştali care vor fi pe teren în această perioadă dotaţi cu măști și mănuși. Totodată, încercăm să găsim o variantă cât mai eficientă să punem banii în plic pentru a limita interacţiunea dintre pensionari şi factorii poştali, astfel încât momentul în care se aduc efectiv banii în casa omului să dureze cât mai puţin, să fie banii pre-număraţi, să putem să transmitem direct plicul respectiv. Totodată, avem rugămintea faţă de absolut toţi pensionarii, în măsura în care este posibil, să folosească pixuri proprii în momentul în care semnează taloanele. (…)  Distanţa este cea pe care am recomandat-o evident tuturor colegilor mei să o păstreze – de 1,5/2 metri – şi din nou fac apel pe această cale la toţi pensionarii să păstreze această distanţă la rândul lor“, a transmis directorul Poștei Române, Horia Grigorescu la RTV.

Sursa: antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com