Nu se potolesc! Zeci de botoșăneni amendați pentru nerespectarea măsurilor impuse în contextul stării de urgență

Zeci de sancțiuni au fost date, în ultimele 24 de ore, de forțele de ordine din Botoșani, pentru nerespectarea ordonanțelor militare.

71 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani au acționat în sistem integrat în cadrul misiunilor de prevenire a răspândirii coronavirusului COVID-19 (paza centrelor de carantină, misiuni de ordine publică, însoțire autovehicule, verificări la domiciliu ale persoanelor aflate în izolare), fiind aplicate 37 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 28.100 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor impuse de ordonanțele militare.

De asemenea, jandarmii au însoțit de la limita de județ cinci autovehicule, cele 19 persoane aflate în acestea fiind introduse în centrele de carantină.

Și polițiștii au împărțit amenzi. În ultimele 24 de ore, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, au fost efectuate verificari la 1.501 persoane izolate la domiciliu și 216 localuri publice cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență. De asemenea, au
fost aplicate 91 de sancțiuni contravenționale dintre care 2 pentru nerespectarea masurilor de izolare in valoare de 1.100 de lei și 34 pentru nerespectarea măsurilor impuse în contextul stării de urgență în valoare totală 100.800 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *