Primăria Botoșani alocă noi fonduri pentru combaterea COVID 19

Fondurile pentru combaterea COVID 19 vor fi suplimentate printr-o rectificare de buget, anunță reprezentanții Primăriei Botoșani.

Ședința de consiliu municipal din această lună va avea loc pe data de 31 martie. Lucrările ședinței vor avea loc de la distanță, prin intermediul aplicației instalate pe tabletele consilierilor municipali, care își vor putea exprima punctele de vedere și vor putea vota electronic.

Primarul Cătălin Flutur a redactat un proiect de hotărâre care vizează o rectificare de buget excepțională, în condițiile crizei provocate de coronavirus. Primarul solicită votul consilierilor pentru alocarea de sume suplimentare pentru cheltuielile pe care le presupune lupta cu pandemia, inclusiv pentru achiziția de materiale de protecție și dezinfecție, precum și achiziția de aparatură medicală în regim de urgență.

Conform proiectului lui Cătălin Flutur, vor fi tăiate alocările bugetare pentru cheltuieli neesențiale, precum organizarea de manifestări publice cu ocazia zilei orașului sau finanțarea proiectelor asociațiilor neguvernamentale din cultură sau sport (într-o perioadă în care oricum nu mai sunt organizate competiții sportive) etc. Toți acești bani vor fi direcționați pentru cheltuielile extraordinare presupuse de măsurile luate la nivel local împotriva pandemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com