Coronavirus: 22 de morți în România. Alte patru persoane au decedat

Numărul morților din cauza COVID 19, în România, a ajuns la 22 după ce, joi seară, au fost anunțate alte patru decese. Este vorba despre un bărbat, de 56 ani, din judetul Dambovita, hemodializat la un Centru de dializă, internat inițial la Spitalul de Urgență București Floreasca, transferat în data de 23 martie 2020, atunci când a fost confirmat pozitiv cu noul corinavirus la Spitalul de Boli Infecțioase V. Babeș – ATI, un bărbat de 49 ani, din judetul Timiș, neinternat, care s- a prezentat în data 20 martie 2020 la UPU a Spitalului Județean de Urgență Timișoara unde a fost diagnosticat cu Pneumonie acută (clinc si radiologic).

I s- a recomandat consult de specialitate la spitalul de boli infecțioase. Conform pacientului , acesta nu a călătorit în străinătate și nici nu a fost contact al unei persoane pozitive. În 21 martie 2020 s-a prezentat si la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara, neinternat diagnosticat cu Pneumonie acuta. În 24 martie 2020, starea era deteriorată, solicită ambulanță, i se recoltează proba de exudat pentru COVID si este lăsat la domiciliu. A fost confirmat pe data de 26 martie 2020, și a decedat în aceeași dată.
Pacientul avea boli cronice preexistente ( poliartrită reumatoidă și hipertensiune arterială)

De asemenea, o femeie, 70 ani, din judetul Neamt, a fost internată în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamt-Nefrologie pentru hemodializă. Starea sa s-a agravat din 25 martie 2020, cand se suspecteaza infecție cu coronavirus și se recoltează proba. A murit pe 25 martie, iar pe 26 martie a venit și rezultatul testului: pozitiv. A patra victimă este un bărbat de 45 ani, din judetul Arad, confirmat în data 25 martie 2020, decedat in aceeași zi, in ambulanta in timpul transferului in Spitalul BI V. Babes Timisoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com