Decizie finală! Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Botoșani a aprobat amenajarea Maternității pentru bolnavii cu COVID. Unde vor avea loc nașterile!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Botoșani a aprobat amenajarea Secției Exterioare de Obstetrică și Ginecologie a Spitalului Mavromati Botoșani pentru pacienții suspecți și confirmați cu COVID-19.

De asemenea, s-a decis relocarea Neonatologiei (TI si prematuri) la Compartimentul ORL al Secției exterioare de Pediatrie a Spitalului Județean, Obstetrica și Ginecologia la blocul central din str Marchian, iar gravide, nou-născuți și lehuze confirmate cu Covid-19 la Secția Exterioară de Obstetrică și Ginecologie a Spitalului Mavromati Botoșani, potrivit unui comunicat al Instituției Prefectului Botoșani.

2 thoughts on “Decizie finală! Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Botoșani a aprobat amenajarea Maternității pentru bolnavii cu COVID. Unde vor avea loc nașterile!

  1. După ce au infectat cu buna știință spitalul din Suceava, acum vor infecta și maternitatea Botosani! Sa va fie Rușine javrelor!

  2. Daca ar arata PE O SCHEMA CELE MENTIONATE IN TEXT , cititorii / locuitorii Botosaniului AR INTELEGE MAI BINE DESPRE CE ESTE VORBA (plus masurile de siguranta ce se pot lua) .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *