Incredibil! Câțiva botoșăneni s-au apucat de făcut grătar printre blocuri, în plină pandemie de coronavirus

Câțiva botoșăneni s-au apucat de făcut gratar printre blocuri, în plină pandemie de coronavirus. În timp ce majoritatea botoșănenilor încearcă să respecte restricțiile impuse de autorități și abia dacă ies să își procure cele necesare, sunt și oameni care iau în derâdere această măsură.

Așa se face că în zona Parcul Tineretului din municipiu, un grup de persoane a incălcat restricțiile de circulație impuse in contextul stării de urgență, dar distracția i-a costat scump.

Echipajul mixt, format din polițist și jandarm, a fost direcționat la fața locului, în noaptea de miercuri spre joi, in urma unei sesizări efectuate prin apel 112.

Persoanele identificate au fost sancționate contravențional cu amendă in cuantum de 5.000 de lei fiecare. Bărbatul care s-a alăturat ulterior grupului, acesta a fost, de asemenea sancționat cu amendă in cuantum de 500 de lei. Totodată, precizăm faptul că celor patru persoane sancționate li s-a explicat de către polițiștii care sunt prevederile legale pe care trebuie să le respecte în contextul stării de urgență”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *