Tânăr de 19 ani din Botoșani confirmat cu coronavirus! Este al patrulea botoșănean cu COVID 19

Un tânăr de 19 ani, din județul Botoșani, a fost confirmat cu coronavirus. El se află la Terapie Intensivă la Spitalul Județean Botoșani și urmează să fie transferat la Iași, în cursul zilei de joi. Tânărul a fost testat pozitiv pentru COVID 19, dar suferă și de alte afecțiuni.

El a fost diagnosticat cu o afecţiune gravă în ianuarie, în Spania, iar în această lună a venit din Anglia şi s-a prezentat la spital cu simptome de coronavirus.

Acesta este în stare gravă.

Tânărul de 19 ani este al patrulea caz de coronavirus înregistrat în județul Botoșani. Prima persoană confirmată cu coronavirus a fost un bărbat de 46 de ani, care se afla în carantină la hotelul Premier după ce s-a întors singur, din Italia, cu mașina. Acesta nu prezenta simptome, dar testul a fost pozitiv. A doua persoană confirmată cu COVID 19 a fost o fată de 27 de ani, din zona de Nord a județului, care era în comă diabetică, iar a treia persoană a fost un bărbat de 36 de ani, dintr-o localitate situată la 35 de kilometri din Botoșani. Acesta s-a întors din zona galbenă de coronavirus, iar când a ajuns acasă a început să se simtă rău și a sunat la 112. Testele au arătat că avea coronavirus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *