Un parlamentar din Botoșani a anunțat că își donează jumătate din indemnizație pentru sistemul sanitar

Un parlamentar din Botoșani a anunțat că își donează jumătate din indemnizație pentru sistemul sanitar. Este vorba de deputatul Costel Lupascu, care a făcut anunțul pe contul său de Facebook.

„Am decis să donez jumătate din indemnizaţia de parlamentar pentru a sprijini achiziţia urgentă de materiale și echipamente medicale de maximă necesitate pentru Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani. Din păcate, singurul ajutor pe care Guvernul l-a acordat în majoritatea județelor s-a rezumat la 50 de costume de protecție și în jur de 100-200 de măști pentru medici, iar majoritatea spitalelor nu au teste pentru coronavirus. Acum este vorba despre prezentul și viitorul nostru. Și sănătatea noastră, a tuturor. Trăim cu toții cea mai mare provocare a ultimilor mulți, foarte mulți ani și da, e nevoie de solidaritatea tuturor”, a scris Lupașcu.

El este convins că toți colegii parlamentari PSD vor face acest lucru. De asemenea, el îi îndeamnă și pe cei doi colegi parlamentari de Botoșani de la PNL, pe primarul Municipiului Botoșani și pe Președintele Consiliului Județean Botoșani să urmeze exemplul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *