Doi bătrâni din Botoșani au luat în serios epidemia de coronavirus și nu au ieșit deloc din casă. Ce au pățit după două săptămâni

Foto: generic

În vreme ce autoritățile le cer cu insistență în mod special bătrânilor să nu iasă din case, dar majoritatea nu au respectat aceste cerințe, doi bunici din Botoșani au luat în serios alerta. Cum au auzit că nu au voie să iasă din casă, nu au ieșit. Speriați de epidemia de coronavirus, dar și de alte probleme familiale grave, aceștia au uitat complet să își plătească factura TV. Așa că acum, când ar trebui să fie și mai izolați, au rămas fără cablu tv.

Compania tv nu a ținut cont de epidemie, ca majoritatea băncilor sau a mai multor instituții, așa că mare atenție dacă nu v-ați achitat facturile!

Părinții mei au peste 65 de ani și în ultimele 2 săptămâni nu au mai ieșit din casă. Cu ultimele evenimente pe care le trăiam cu toții, plus alte probleme grave familiale, pur și simplu au uitat de factura la cablu TV. Nătărăii de la UPC le-au închis abonamentul azi…. Când cei mai mulți încearcă să ajute, voi ați trecut în barca nătărăilor!  Nu cumva vreți să dublați și tarifele abonamentelor?”, susține, plină de revoltă, fiica celor doi bunici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *