39 de agenţi şi 33 de ofiţeri de poliţie de la IPJ Botoșani, avansați în grad

Astăzi, 25 martie 2020, poliţiştii sărbătoresc 198 de ani de activitate în slujba cetăţeanului.

La ceas aniversar, au fost acordate diplome de merit poliţiştilor, în semn de apreciere deosebită pentru devotamentul pus în slujba cetăţenilor şi pentru contribuţia personală în dezvoltarea capacităţii operaţionale şi a prestigiului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani.

De asemenea, a avut loc avansarea la termen a 39 de agenţi  şi 33 de ofiţeri de poliţie care au împlinit stagiul minim în gradul profesional deținut.

Această zi festivă este umbrită de evenimentele petrecute în ultima perioadă la nivel naţional. Cu toate acestea, am jurat să ne îndeplinim cu răspundere şi bună credinţă îndatoririle ce ne revin şi nu este momentul să ne lăsăm emoţiile să transpară, nu avem timp să ne lamentăm şi nu ne permitem să greşim. De astăzi au intrat în vigoare noi măsuri ale stării de urgenţă. Vom continua să ne facem datoria cu fermitate, responsabilitate şi profesionalism. Nu uităm că misiunea noastră este aceea de a proteja cetăţenii, iar comunitatea în care ne desfăşurăm activitatea este familia noastră, se arată într-un comunicat al IPJ Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com