Apelul unei profesoare din Botoșani: Copiii noștri trebuie să termine școala. Medicii ne salvează viața. Să-i ajutăm sa o facă!

O profesoară de matematică face un nou apel către botoșăneni. Daniela Vicol Trișcă, inspector și consilier local, a făcut un nou apel către toți botoșănenii care își permit, să doneze câte 2 euro pentru achiziția de echipamente și aparatură la Spitalul Județean.

Copiii noștri trebuie să termine școala. Noi, părinți, profesori, întreaga societate trebuie să fim sănătoși să -i putem îndruma. De aceea, acum, mai mult ca altădată, să dăm vieții noastre un sens și un scop! Acum conştientizăm cu toţii mai mult ca niciodată preţul vieţii! Ieri, am solicitat câte puțin de la fiecare! Dar astăzi, dragi creștini, dragi botoșăneni, mai întâi am să vă pun o întrebare?! Cum este viața? Am să vă răspund eu prima: Viața poate fi și grea și ușoară dar viaţa este frumoasă! Oricum, viața te împovărează! Dar dragii mei, depinde dacă povara ei ,,îți proiectează în viitor un grumaz de zimbru sau o cocoașă de cămilă,, ! Adevărata noastră valoare umană este cea pe care o dăm vieții altora! De aceea, îi rog pe cei care își permit să doneze ceva mai mult de 2 euro să o facă în conturile Fundaţiei botoşănene ,,SALVEAZĂ O INIMĂ” . Banii sunt pentru echipamentele si aparatura necesară medicilor din spitalele noastre, a botoșănenilor! Medicii ne salvează viața. Să-i ajutăm sa o facă”, scrie Daniela Vicol Trișcă pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *