12 morți în România din cauza coronavirus. Ultima victimă este o femeie de afaceri

Coronavirusul a mai făcut două victime în România, numărul deceselor ajungând la 12. O femeie, 64 de ani, din județul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava – secția ATI, unde a fost intubată, a murit. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat astăzi. Ea  suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atrială) și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai. Aceasta era femeie de afaceri,

De asemenea, un bărbat de 74 ani, din județul Ialomița, internat la Bacău în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască, a manifestat simptome în 19 martie a.c. și a fost internat în 22 martie a.c. în stare gravă. Din păcate, a murit. Și el suferea de obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică.

One thought on “12 morți în România din cauza coronavirus. Ultima victimă este o femeie de afaceri

  1. Se zice ca afacerista, Dumnezeu sa o ierte!, era pila lui Flutur. Acesta ar fi motivul pentru care a avut liber la plimbatul prin spitalul Suceava si atentia deosebita de care s-a bucurat. Medicii inca executa comenzile politice, iar acum Flutur este diagnosticat ca avand virusul, iar spitalul este o bomba efectiva. Mai, oameni buni, faceti-va treaba si-atat. Lasati naibii politica. Astia ne-au adus aici si tot astia ne ingroapa. Bine macar ca in zilele acestea nu-i mai primeste la tratament nici Turcia, nici Viena. Poate s-or imbolnavi si dintre politicieni, nu numai noi, muritorii de rand, ca sa fie tratati in spitalele de care si-au batut joc 30 de ani. Abia astept TRAGEDIILE NATIONALE reprezentate de contaminarea analfabetilor functionali care ne conduc destinele. Se pare ca nu scapa prea multi !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *