Pericol de contaminare în masă la Botoșani! Cadrele medicale care au intrat în contact cu tânăra cu coronavirus au plecat la familiile lor

Pericol de contaminare în masă, la Botoșani, după ce tânăra diagnosticată cu coronavirus a fost plimbată prin secțiile Spitalului Botoșani, intrând în contact cu cadrele medicale. Liderul de sindicat al Sanitas Botoșani, Elena Temciuc, susține că ne putem aștepta la un scenariu de-a dreptul șocant având în vedere că toate cadrele medicale care au intrat în contact cu fata cu COVID 19 au plecat acasă la familiile lor.

Oficial de astazi si la Sp.Jud. Mavromati Bt.s-a confirmat pozitiv un caz a unei paciente care s-a prezentat din data de 21.03 ,si a fost”plimbată” U.P.U., infectioase ,internata pe sectia Med.II ,iar din 22.03. pe sectia A.T.I. ,iar aztazi a venit confirmarea pozitivă . Am luat legatura cu conducerea spitalului , dar surprizantor a parut deranjată de faptul ca ma implic în aceasta “chestiune” ,ca ancheta este în derulare ,si ca doar 2 asist.med. au luat contact direct. Oare pe cine vrem sa “apărăm” nu oare în primul rand halatele albe? ,care prin protectia noastra vor putea fi prezente în orice moment din zi si noapte ptr.a acorda îngrijirea medicala de care au nevoie toti semenii nostri. Toate sectiile enumerate mai sus ,tot personalul prezent la munca (nu doar 2) în perioada mentionata au plecat si acasa la familiile lor putand fi contaminați si scenariu îl puteti ghici….”, este mesajul liderului de sindicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *