O profesoară de matematică din Botoșani susține o provocare inedită pe rețelele de socializare. „Haideți să ajutăm medicii. Ei ne salvează viața”

O profesoară de matematică din Botoșani susține pe rețelele de socializare o provocare inedită, cu scopul de a ajuta personalul medical în lupta cu coronavirusului.

Daniela Trișcă Vicol i-a provocat pe prietenii săi virtuali să doneze, printr-un SMS la 8826, câte doi euro pentru materialele necesare medicilor.

„Va provoc și pe dumneavostra sa trimiteți la numărul 8826 textul ÎMPREUNA și in felul acesta donați 2 euro pt materiale necesare medicilor! Stimați romani creștini, va rog sa răspundeți la acesta provocare, apare automat și apoi faceți captura de ecran și trimiteți pe fb imaginea! Dragi prieteni de pe fb, dragi botoșăneni! Haideți sa ajutam medicii! Ei ne salvează viața!”, spune profesoara de matematică.

Mai multe persoane din Botoșani au răspuns deja provocării.

One thought on “O profesoară de matematică din Botoșani susține o provocare inedită pe rețelele de socializare. „Haideți să ajutăm medicii. Ei ne salvează viața”

  1. Astept politicienii de la stat cu salarii de mii de euro ? totdeauna plebea a donat … Marile companii farmaceutice , cei care au marit pretul la materiale de 10 ori ???
    rusinos iar eu din 2000 de lei ce sa mai dau ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *