Cadrele medicale de la Suceava au intrat în izolare, iar spitalul va fi dezinfectat. Pacienții, transferați la Botoșani

Toate cadrele medicale de la Spitalul Județean Suceava vor intra in izolare iar spitalul va fi dezinfectat in urmatoarele 48 de ore si va fi folosit exclusiv pentru tratarea cazurilor de coronavirus. Pacienții internați pentru alte afecțiuni vor fi transferați la alte spitale din zonă: spitalul din Rădăuți și cel de la Botoșani.

Reprezentanții Prefecturii Botoșani au făcut anunțul, în urma unei ședințe de lucru la care au participat prefectul județului Suceava, domnul Lucian Indrei – director executiv al DSP Iași- desemnat prin Ordin al ministrului sănătății coordonator pentru gestionarea COVID 19 al regiunii Moldova, doamna prof.univ.dr. Carmen Diana Cimpoeșu, conducerea Spitalului Județean Suceava- domnul Vasile Rîmbu managerul spitalului, directorul medical doamna Doina Ganea- Motan și șeful UPU dr. Liviu Cârlan, conducerea DSP Suceava- doamna Silvia Boliacu si medicul epidemiolog Catalina Zorescu, seful ISU Suceava domnul colonel Costica Ghiata, vicepresedintele CJ Viorel Seredenciuc, și managerul Spitalului Municipal Radauti domnul Traian Andronachi.

Tema sedintei de lucru consta in analiza masurilor intrerinse pana in prezent la nivelul Spitalului Judetean Suceava pentru gestionarea corespunzatoare a situatiei COVID la nivelul judetului Suceava cat si a masurilor imediat urmatoare pentru solutionarea situatiei inregistrate la nivelul unitatii medicale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Cadrele medicale de la Suceava au intrat în izolare, iar spitalul va fi dezinfectat. Pacienții, transferați la Botoșani

  1. Sa intelegem ca, asa cum a fost de obicei pana acum, din partea „fraierilor” de la Botosani nu a participat nimeni? Ne-am trezit cu decizia luata? Cred ca daca se intampla invers eram fugariti la spitalul din Saveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *