Un restaurant din Botoșani livrează pizza gratuit medicilor și asistenților de la Spitalul Județean Botoșani, în perioada pandemiei. „Vrem să le arătăm că suntem alături de ei”

Un restaurant din Botoșani livrează gratuit pizza medicilor și asistentelor de la Spitalul Județean Botoșani, în plină pandemie de coronavirus. Restaurantul Magic Land este, astfel, alaturi de personalul medical din Botosani in aceste momente critice prin care trece intreaga planeta, din cauza raspandirii virusului COVID-19.  Conducerea restaurantului spune ca atat timp cat vor fi efectuate livrari la domiciliu, va livra zilnic pizza medicilor si asistentilor din cadrul Spitalului Judetean Mavromati Botosani zilnic, începând cu data de 23 martie.

Stim cat de importante sunt cadrele medicale in aceste momente si mai stim ca de cele mai multe ori nici nu apuca sa manance ori sa bea apa, asa ca ne-am gandit sa venim in ajutorul lor. Vrem sa le arătăm ca suntem alături de ei și ca ii apreciem”, a spus Dimitrie Borfotina, unul dintre administratorii Magic Land.

2 thoughts on “Un restaurant din Botoșani livrează pizza gratuit medicilor și asistenților de la Spitalul Județean Botoșani, în perioada pandemiei. „Vrem să le arătăm că suntem alături de ei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *