Mesajul sfâșietor transmis de iubitul Mihaelei Grămescu după moartea acesteia. „N-ai vrut să rămâi lângă mine, m-ai părăsit”

Moartea tinerei din Dorohoi, Mihaela Grămescu, a îndoliat întregul județ. Sute de mesaje de regret au fost transmise după ce Mihaela a fost răpusă de cancer. A luptat până în ultimul moment pentru viața sa, dar până la urmă soarta i-a fost potrivnică. Toți cei care au cunoscut-o sunt afectați, iar iubitul acesteia, Cosmin, care o vedea lângă el pentru întreaga viață, este sfâșiat de durere.

N-ai vrut să rămâi lângă mine, m-ai părăsit iubita mea… Drum lin spre cer, pisicu meu”, este mesajul lui Cosmin, care a stârnit empatia a sute de persoane.

Trupul neînsuflețit al acesteia a fost depus la Biserica Sf. Vineri din Dorohoi.

Cei care vor sa aduca un ultim omagiu, o pot face in cursul zilelor de 23-24.03.2020 pana la ora 16:00, la biserica Sf. Vineri din Dorohoi, dupa care aceasta se va intoarce pentru ultima data la casa parinteasca din satul Recea Verbia, comuna Dimacheni, pana joi, 25 martie cand va fi condusa pe ultimul drum”, este anunțul făcut de familia acesteia.

Mihaela a fost un exemplu de putere și voință. A pierdut lupta cu cancerul, dar nu a abandonat bătălia nicio clipă. Sute de persoane au luptat alături de ea, fie prin rugăciuni, fie prin mici donații. Dumnezeu a vrut-o însă alături de el.

Tânăra s-a stins din viață pe patul de spital.

Cumplit! Mihaela, tânăra din Botoșani care a luptat cu cancerul, s-a stins din viață. Sute de oameni au încercat să o ajute prin donațiile lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *