O nouă avertizare meteo de vreme rea. Anunțul făcut de meteorologi!

Meteorologii au emis, duminică, o nouă avertizare de vreme rea. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul : 22 martie, ora 13 – 25 martie, ora 18, se vor semnala: răcire accentuată, ninsori, strat de zăpadă, intensificări ale vântului, precipitații mixte.

       În intervalul menționat, vremea se va răci accentuat în toată țara, devenind treptat deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii martie.

     Aria precipitațiilor va cuprinde cea mai mare parte a țării. La munte va ninge, în centrul, nordul și nord-estul teritoriului treptat vor predomina ninsorile, iar din a doua parte a nopții de duminică spre luni (22/23 martie) ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare și în restul țării. Se va depune strat de zăpadă, mai consistent îndeosebi în zonele de munte și în regiunile sudice – sud-vestice. Izolat vor fi posibile depuneri de polei.

    Vântul va prezenta intensificări, cu viteze în general de 50…60 km/h, mai mari în regiunile sudice – sud-estice și la munte. Local și temporar va fi viscol.

Duminică, au mai fost emise alte două avertizari de Cod galben. respectiv Cod portocaliu de vreme rea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com