Noi locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani fac angajări!

Mai multe instituții publice din Botoșani au scos la concurs posturi vacante. Primăria Comunei Havârna, judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent IA, finanțat în cadrul Compartimentului Administrație Publică Locală, Secretariat Administrativ, Stare Civilă. Vezi aici condițiile!

Primăria Municipiului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent M/IA în cadrul Compartimentului Registratură – Arhivă. Vezi aici condițiile!

Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier București, organizează concurs pentru ocuparea unor posturi contractuale vacante de execuție de inspector trafic rutier. Vezi aici condițiile!

Şcoala Gimnazială nr. 1 din Cristeşti, judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de șofer. Vezi aici condiițiile!

Liceul „Regina Maria” din Dorohoi, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de șofer – categoria D (pentru microbuz școlar, 16+1 locuri (transport elevi). Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială Nr. 1 din comuna Durnești, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de administrator financiar/patrimoniu. Vezi aici condițiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com