Primarul Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: Oameni buni, stați în casă! Este o chestiune de viață și de moarte!

Primăria Botoșani a demarat o amplă campanie de conștientizare a cetățenilor privind riscurile la care se expun în cazul în care nu se vor izola de coronavirus.

Astfel, cu ajutorul unei stații audio montate la bordul unei mașini care va străbate străzile orașului, se vor transmite informații în acest sens.

Coronavirusul este cel mai mare pericol cu care ne-am confruntat vreodată! Boala se ia foarte ușor și poate duce rapid la moartea celui infectat! Rămâneți în locuințe și vom trece cu bine și peste această perioadă! Oameni buni, stați în casă! Este o chestiune de viață și de moarte!”, este mesajul primarului Cătălin Flutur.

Pentru a vă proteja: 
– NU părăsiți locuința fără un motiv întemeiat!
– NU vă plimbați pe străzile orașului!
– NU staționați în parcuri sau orice alte spații publice!

One thought on “Primarul Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: Oameni buni, stați în casă! Este o chestiune de viață și de moarte!

  1. Din pacate aceasta constientizare nu da roade atata timp cat tramvaiele sunt pline de pensionari, pietele la fel, la taxe si impozite coada de 20-30 persoane, persoane revenite din Italia, Spani, Germani etc care nu respecta izolarea si vin la banci etc Nu credeti ca altele ar trebui sa fie masurile?Din pacate degeaba cei mici si o parte din populatia activa sta acasa si daca ceilalti se plimba…trebuie masuri ferme si imediate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *