Vrei o casă precum cele din Germania? Iată ce trebuie să ai în locuintă

Casele din Germania epateaza adesea atat prin exteriorul pus la punct, cat si prin design-ul interior modern. Din aceste motive, foarte multi oameni isi doresc fie sa locuiasca in aceasta tara, fie sa-si construiasca un camin identic cu cele nemtesti.

Daca te afli in cea de-a doua categorie si iti doresti sa ridici de la 0 o casa moderna, trebuie sa ai in vedere anumite aspecte. 

Iata care sunt elementele de baza ale caselor din Germania:

  •       Instant de apa calda

Foarte multe case, construite pe pamant, au probleme atunci cand vine vorba despre apa calda. Daca iti doresti sa ai parte de confortul locuitorilor din Germania, trebuie sa te interesezi cu privire la modelele de instanturi pe gaz Instalatiishop.ro. Cu un astfel de produs, nu vei duce lipsa de apa fierbinte in niciun moment al zilei, nici pe parcursul intregului an. Este o investitie care trebuie facuta neaparat, deoarece ofera siguranta.

  •       Incalzire in pardoseala

Ce spui de o casa in care nu-ti mai ingheata picioarele pe parchet si in care, iarna, nu mai trebuie sa stai incaltat cu cate trei perechi de sosete? Daca te incanta ideea unei astfel de locuinte, trebuie sa stii ca, prin intermediul incalzirii in pardoseala, te poti bucura si tu de un asemenea confort.

  •       Pardoseala epoxidica

Foarte multi nemti au ales ca, in locul parchetului, sa opteze pentru pardoseala epoxidica, cu diferite imprimeuri sau uni. Aceasta este foarte durabila in timp, se zgarie cu dificultate, se usuca extrem de repede, in cazul unei inundatii si se curata cu usurinta. Este costisitoare, dar nu trebuie schimbata ulterior, fapt pentru care investitia este sigura. In ceea ce priveste modelul, poti alege diferite peisaje din natura sau nuante deosebite, precum mov, negru, baby blue sau orice alta culoare care iti face cu ochiul.

 

  •       Rulouri exterioare

Daca iti place ca, seara, cand te culci, sa fie intuneric in dormitor sau daca iti doresti sa te bucuri de o atmosfera racoroasa in timpul verii, trebuie sa iti montezi la geamuri rulouri exterioare, fara a renunta insa la perdele care completeaza perfect decorul. Te poti orienta atat spre tonurile deschise, cat si spre cele inchise, in functie de culoarea casei. Acestea sunt rezistente la intemperii si, in plus, iti asigura si confortul necesar odihnei.

In cele din urma, daca iti doresti sa ai o casa spectaculoasa, care sa atraga atentia tuturor trecatorilor, te poti inspira din design-ul celor din Germania, deoarece acestea sunt recunoscute, pe plan international, pentru frumusete si confort. Nu te sfii sa ai o locuinta diferita fata de celelalte din jur, fiindca, de cele mai multe ori, nonconformismul este mult mai apreciat decat clasicul.

Sursa foto: Unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *