Aparat de testare a coronavirusului la Spitalul Județean Botoșani. Donația este de la Asociația ”Salvează o inimă”

Un aparat de testare a coronavirusului a fost donat Spitalului Județean de Asociația ”Salvează o inimă”.  În aproximativ două săptămâni, aparatul și un număr de 1000 de teste vor intra, grație lui Vlad Plăcintă, în dotarea celui mai important spital din Botoșani, ușurând eforturile personalului medio-sanitar în lupta cu epidemia care a pus pe jar întreaga lume.

„Într-o perioadă dificilă pentru noi toți, în care ne confruntăm cu provocări fără precedent, solidaritatea și spiritul civic al unor botoșăneni inimoși merită apreciate la adevărata lor valoare. Țin să îi mulțumesc public, în calitate de primar al municipiului Botoșani, în numele tuturor botoșănenilor, domnului Vlad Plăcintă, coordonatorul Asociației ”Salvează o inimă!”, pentru implicarea în acțiunea de dotare a Spitalului Județean cu un aparat de testare a infecției cu coronavirusul COVID 19”, a spus primarul Cătălin Flutur.

Vlad Plăcintă este unul dintre cei 100 de botoșăneni care au primit la sfârșitul anului trecut placheta ”100 pentru Botoșani”, ca semn de apreciere pentru întreaga sa activitate în slujba comunității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *