FOTO & VIDEO O nouă farmacie veterinară s-a deschis la Flămânzi! Intellivet aparține unui medic veterinar profesionist

O nouă farmacie veterinară, care aparține medicului veterinar Mirabela Anton, s-a deschis la Flămânzi. Farmacia veterinară Intellivet pune la dispoziție  o gamă variată de produse pentru animalele din gospodărie.  Aici se găsesc medicamente, furaje pentru pui de carne, furaje pentru pui de carne de uz gospodăresc, furaje pentru găini ouătoare, furaje pentru curcani, furaje pentru prepelițe, furaje pentru purcei, furaje pentru miei, furaje pentru iepuri, suplimente și stimulente, produse pentru deparazitări și dezinfectări, hrană pentru animale de companie, accesorii.

De asemenea, clienții pot găsi orice produs farmaceutic veterinar de care au nevoie.

Chiar dacă nu îl veți găsi pe stoc, va putea fi comandat prin noi, atâta timp cât el există pe piață. Produsele farmaceutice sunt stocate în condițiile de temperatură, umiditate și lumină specificate de producători, de condițiile impuse de lege prin norma sanitară-veterinară și de regulile standardelor actuale. Suntem în permanent contact cu informații privind noile tendințe și evoluții medicale pentru a vă oferi cele mai bune sfaturi”, spune Mirabela Anton, medicul veterinar de la Intellivet.

Indiferent de situațiile medicale, sensibile și urgente, pentru orice fel de animale, specialiștii Intellivet sunt disponibili cu produse de calitate superioară, la prețuri accesibile. Pentru mai multe informații: 0766 583 043.

PROGRAM:
LUNI-VINERI: 8-18
SAMBATA-DUMINICA: 7-15

Intellivet are puncte sanitar veterinare și la Coșula și Leorda.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *