FOTO & VIDEO Un om de afaceri din Botoșani a făcut o donație impresionantă pentru secția de Boli Infecțioase. „Fac apel la toți oamenii de afaceri să ajute cu cât de puțin pot ei acum cand este nevoie”

Un om de afaceri din Botoșani este primul care reacționează la apelul disperat venit din partea șefei Secției Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean, Valentina Morcov.

Unitatea nu are nici cele mai minime dotări pentru a face față ”războiului” contra Coronavirus.

Omul de afaceri Sergiu Olaru a declarat că a fost perioada critică în care ne aflăm nu ne permite să stăm indiferenți pentru că victimele ar putea fi părinții sau bunicii noștri.

”Am fost sunat de doamna Valentina Morcov și să îmi spună dacă am posibilitatea să o ajut deoarece trece printr-o perioadă critică și are nevoie sprijin pentru că urmează o perioadă foarte grea pentru medicii din spital. Am primit o listă de la spital, am comandat urgent de la o companie din Brașov să rezolvăm urgent și am achizițonat tot ce aveau pe stoc. O parte din ele au ajuns astăzi la Secția de Boli Infecțioase. Am discutat cu cei de la Comfortex Botoșani să producem urgent 10000 de măști, așteptăm răspuns pentru dezinfectanți. Lista cu nevoile spitalului o voi face public și fac apel la toți oameni de afaceri să ajute cu cât de puțin pot ei acum cand este nevoie, fără a judeca și a spune că nu e treaba noastră și că e treaba statului Român. Credeți-mă că mă doare sufletul să fiu indiferent. Cu toții avem familii și trebuie să fim uniți. În situația văzută de mine cu aceste lipsuri din spitale, va fi greu să trecem peste această perioadă. Toți cei care vor să ajute, să meargă personal la spitale și să ducă ce cred ei de cuviință din lista cu necesarul de urgență. Cu toții vom fi loviți de criza economică de după coronavirus, dar mai rău va fi dacă pierdem pe cineva din familie sau din prieteni. Trebuie să acționăm! Doamne, ajută!”, a declarat omul de afaceri Sergiu Olaru.

Acesta a comandat la Brașov 25000 perechi de mănuși, 10000 șorțuri impermeabile, 10000 botoșei, 10000 capeline, 10000 pahare, 10000 boluri, 10000 farfurii, 10000 caserole, 10000 tacâmuri. Pe lângă toate acestea, a cumpărat și două mașini de spălat lenjerii, pentru secțiile de adulți și copii de la Infecțioase.

3 thoughts on “FOTO & VIDEO Un om de afaceri din Botoșani a făcut o donație impresionantă pentru secția de Boli Infecțioase. „Fac apel la toți oamenii de afaceri să ajute cu cât de puțin pot ei acum cand este nevoie”

  1. Poate incearca si tonino. Nu de alta, dar are de unde. In farmaciile neveste-sii dezinfectantii si-au dublat preturile. Le ramane destul, sa se sature, chiar daca dau si altora. Iar pentru domnul Olaru… Fara cuvinte. Gestul este … uman. Ce pacat ca nu putem fi toti la nivelul lui.

  2. Bravo Sergiu defapt ma așteptam ca cineva din fam. Olaru sa facă gestul asta.. Oameni cu un caracter deosebit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com