VIDEO Scandal la Botoșani! Un bărbat a încercat să dea cu mașina peste un paznic al Stațiunii Popăuți, chiar sub ochii polițiștilor. „Scot pistolul, nu mișcă niciunul…”

Un bărbat din Răchiți a fost filmat, miercuri, 18 martie, în timp ce încerca să lovească cu mașina un paznic al Stațiunii de Cercetare Popăuți, chiar sub ochii polițiștilor. Directorul Stațiunii Popăuți, Ionică Nechifor, susține că bărbatul respectiv distruge proprietățile stațiunii de cercetare și, deși s-au făcut nenumărate plângeri împotriva sa, nu s-a luat nicio măsură.

De 10 ani acest individ, Ionescu Luigi Mihai, din Rachiti, amenință cu moartea, intimidează angajații și tulbura proprietățile Stațiunii de Cercetare Popauti ! Tolerat de polițiști, continua agresiunile și in acest an. Polițiștii in loc sa-i retina permisul de conducere și sa-l încătușeze pentru agresiunile făcute in prezenta lor, stau cu mâinile in buzunari și in final scot pistolul, se adresează tendențios și trec la a-l apăra pe infractorul Ionescu Luigi MIhai! Sunt zeci de dosare penale care stau și astăzi in sertarele polițiștilor ( agresiune, distrugeri, violare proprietații publice, vătămări corporale) și nerezolvate !!!! Oare de ce toate astea ? Cine este cel care îl apăra pe acest individ?”, susține, revoltat, Ionică Nechifor.

Directorul Stațiunii Popăuți susține că acest bărbat a ajuns să pună stăpânire pe toate pășunile comunei.

Amenință pe simplul gospodar cu moartea dacă îndrăznește sa spuna ceva. Sa îți permiți 200 de vaci, cca 800 de oi și 200 capre sa le pasunezi pe pășunile comunei in timp ce omul simplu cu o văcuță sau 10 oițe nu are unde sa le ducă, este clar ca are susținători in Primărie, Poliție, Procuratura. Sper ca autoritățile județene și centrale sa oprească acest individ care de 10 ani terorizează comuna Rachiti și localitățile din preajma”, spune Nechifor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *