Medic de la Spitalul Județean, apel către botoșăneni: Avem nevoie de ajutorul oricărei persoane, instituții sau organizații. Avem nevoie de donații

Șefa Secției de Boli infecțioase Adulți de la Spitalul Județean, medicul Valentina Morcov, face un apel către botoșănenii care pot ajuta spitalul pentru procurarea materialelor de protecție. 

Aceasta susține că materialele sunt greu de procurat și se consumă ”într-un ritm amețitor”

Nu că așa vrem, ci că așa trebuie. După fiecare consult arunc de pe mine un rând de materialele, două rânduri de mănuși, mască, botoșei. Este un consum fantastic. Se fac eforturi pentru achiziționare, se fac tot felul de apeluri. Și eu personal am apelat la prieteni, la cunoștințe. Avem nevoie de ajutorul oricărei persoane sau instituții sau organizații. Avem nevoie de donații, măști, mănuși, materiale sanitare care se consumă cel mai repede, cel mai mult și care din păcate sunt greu de găsit pe piață, a declarat Valentina Morcov. 

5 thoughts on “Medic de la Spitalul Județean, apel către botoșăneni: Avem nevoie de ajutorul oricărei persoane, instituții sau organizații. Avem nevoie de donații

  1. Cu mare drag si spor as dona pentru patrie si popor, pt spital si doctor…dar din păcate acum o lună am donat la doctor si anestezist… un mic salariu. Unii ar zice drept mulțumire, alți ar zice ca bani luați înaintea de operație ca la curve. Plata să fie înaintea de operație…căci dacă moare pacientul si domnul doftor rămâne fără plată

  2. Tot poporul sa ajute?Dar guvernul si implicit ministerul sanatatii, de ce nu aloca destule fonduri?. Zice in articol: ,,…materiale(manusi, halate,masti,botoșei) care din pacate sunt greu de gasit pe piața,, . Si daca contribuie poporul, oamenii ,,bogați,, … cu bani, atunci se vor gasi pe piață?!? Ce ironie a soartei!!! Mereu se face apel la populatie(in cazuri umanitare – pentru pacienti cu boli greu de vindecat in țara noastra, in caz de moarte si repatriere a unor concetățeni), dar chiar și în caz de asemenea PANDEMIE??? CE ALOCA GUVERNUL?SAU NU ALOCA FONDURI DESTULE, SAU NU SE GASESC PE PIAȚĂ ȘI CARE E REZOLVAREA??? Noi, populația, fie deja sărăcită de ,,măsurile acestui guvern pnl-ist și a altor partide,, , sau oamenii deja bogați – prin ce minune – știm cu toții, am tot ajutat dar până când??? Nu mai avem! E criză și-n buzunarele noastre nu doar în visteria lui Cîțu.

  3. Acum se dau cele mai mari tunuri , omu sta la vila Lac ca baietii la un sprit si acolo se duc banutii de la guvern catre diverse firme nu trebuie licitatii , nimic veti vedea ca toti banii se sifoneaza la baietii destepti adica coruptii de la guvernare …trist si ce daca mai mor o mie ? ei conturile pline ..

  4. In vremurile astea grele si de criza, tot aud ca mari firme fac donatii de bani/materiale catre sistemul medical. Dar nu am auzit niciodata ca sa vina donatii din partea uneia dintre cele mai mari industrii din lume: industria farmaceutica. Sa inteleg ca ei trebuie doar sa faca bani si sa nu se implice deloc social/uman in vremuri de pandemie ?

  5. Asteptam ca cei cu salarii de mii de euro de la stat sa faca donatii.. tot de la saraci si PROSTI sa luati ?? licitatii la medicamente , masti ,halate, etc vand de 10 ori mai scump si smecherii politici dau tunuri ? pentru ce au cel ce sunt la subzintenta sa dau voi furati din banul public si ma sfatuiti pe mine sa donez ?
    Rusine sa va fie hotilor de bani public!
    APRPOPO ! FRANATA PRIMESTE AJUTOR 300 DE MILIADRE DE LA COMUNITATEA EUROPEANA IAR RAMANIA 1 MILIARD ? VOI SUNTETI VINOVATI LINGAI SI SLUGI MICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *